vägg med växter

”Biokonvertera – hur kan det hjälpa mig?”

Om du är fastighetsägare kan det definitivt minska dina kostnader! Men det är bara början

Först måste vi definiera problemet.

Det stora problemet i fastigheter – den stora energislukaren, driftstöraren och kostnadsdrivaren – är fett. I synnerhet om någon bedriver en verksamhet i lokalerna, och hanterar livsmedel. Fettet från matlagningen ansamlas i ventilationen, avloppet och soprummet där det snabbt orsakar ett brett spektrum av problem. Ett av dem är höga kostnader för energi, värme, ventilation och vatten.

För ett växande antal kommunala och privata fastighetsägare har lösningen varit att biokonvertera. En biokonvertering innebär en övergång från föråldrad teknik i fastigheten till smart, effektiv och hållbar bioteknik.

Vår lösning: hållbar, fastighetsnära bioteknik!

Vi använder en biologisk metod för att bryta ner fett i fettavskiljare, storköksventilation och avfallsutrymmen. Våra biosystem har fettnedbrytande mikroorganismer som aktiv, levande komponent, vilket innebär att fettet kontinuerligt bryts ner (och äts upp!) på plats. När fettet elimineras sjunker kostnaderna för vardaglig drift – bara genom att den kladdiga substansen hålls borta från rör och kanaler. Tömningsbehovet minskar i fettavskiljare och eventuella luktproblem åtgärdas i det närmaste automatiskt.

Plötsligt blir driften kostnadseffektiv och säker; fastighetens infrastruktur slits mindre och färre akutingrepp behövs för att lösa typiska fettproblem – som stopp i avloppet! Detta förenklar förvaltningen av fastigheten och ökar dess värde.

Bioteknik har den unika fördelen att vara både kraftfull och miljövänlig

Det är definitivt inte längre nödvändigt att göra avkall på lönsamheten för att vara miljövänlig och klimatsmart. Tvärtom! Att investera i modern miljöteknik innebär sänkta kostnader redan idag. Men det innebär också att man framtidssäkrar sina fastigheter och blir en del av den gröna samhällsomställningen.

Allt det här pratar vi mer om på Fastighetsmässan i Malmö den 26 och 27 februari 2020!

Väl mött där!

 

Jag vill veta mer om Fastighetsmässan!

Kontakta oss!