Jobba hos oss

Bra människor bygger bra företag. Arbeta med oss för en bättre värld! Som medarbetare på Bioteria arbetar du praktiskt och konkret med att minska koldioxidutsläpp och kemikalieanvändning, varje dag.

Vill du bli en av oss?

Goda intentioner är inte nog. Nu behöver vi hjälp med att omsätta gröna visioner i praktisk handling. Bioteria växer och vill därför komma i kontakt med bra människor över hela landet.

Vi tror att praktiskt miljöarbete måste börja från grunden, i samhällets mest oglamorösa och undangömda utrymmen. Det är nämligen där många av våra miljöproblem uppstår. Så det är precis vad vi på Bioteria gör!

Vår världsförbättrande verksamhet äger rum i ventilationssystem, fettavskiljare, avfallsutrymmen och tankar för avloppsvattenbehandling. Där kan vi nämligen göra en väsentlig insats – genom att ersätta kemi och traditionell teknik med miljövänliga biologiska lösningar.

Bioterias innovativa bioteknik finns redan installerad över hela Sverige. Våra kunder är framför allt kommunala förvaltningar och bolag som väljer att biokonvertera för att nå sina miljömål och minska sina kostnader.

Vi som arbetar på Bioteria drivs av starka värderingar. Det måste vi göra, eftersom vi har ett stort arbete framför oss. Vi vill rädda världen – ett biosystem i taget!

Vad vi erbjuder

Bra människor bygger bra företag. Arbeta med oss för en bättre värld!
Bioteria leder utvecklingen mot det hållbara samhället med teknologi hämtad direkt från naturen. Som medarbetare på Bioteria arbetar du praktiskt och konkret med att minska koldioxidutsläpp och kemikalieanvändning, varje dag.

Vårt samhälle befinner sig mitt i ett spännande teknikskifte. De traditionella metoder som tjänat oss i mer än 100 år håller på att ersättas med modern, effektiv bioteknik – som är betydligt mindre kostsam både för miljön och ekonomin.

För ett företag som Bioteria är framtiden ljus och full av möjligheter. Vi är övertygade om att den våg av grön teknik som nu sveper fram inom område efter område kommer att innebära lösningen på planetens miljöproblem.

Om du delar vår framtidstro – och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen – så vill vi gärna att du kontaktar oss!