Underjordsbehållare – en perfekt avfallslösning när ytan inte finns!

Bioteria introducerar BioLook Organic  – en rymlig, tålig och tilltalande behållare för matavfall, delvis förlagd under marken. Garanterat luktfri, tack vare biologisk luktkontroll!

Nu utvecklar vi vårt bestånd av avfallslösningar genom att lägga till BioLook Organic; den första av en kommande serie ”BioLooker” som ger fastighetsägare kraftigt utökad kapacitet att hantera avfall. Dessa halvt underjordiska, omfångsrika behållare sväljer stora mängder! Upp till 60 procent av avfallet kan lagras under marken, vilket spar enormt mycket utrymme och möjliggör glesare tömningar.

Men avfall och glesare tömningar brukar betyda en sak: lukt! Därför levereras BioLook Organic med integrerad biologisk luktkontroll, via ORS BioSystem. Den biologiska produkten innehåller en kombination av gynnsamma bakterier som bryter ner fett och eliminerar lukt. Bakterierna klarar både höga och låga temperaturer samt är ofarliga för människor, djur och natur.

Ett efterlängtat komplement till våra fristående miljöhus

BioLook är främst avsedda för fastigheter där avfallshanteringen kräver större volymer och fraktioner för till exempel matavfall och brännbart kan fyllas snabbt. Behållarna töms med kran, så det är viktigt att de är tillverkade i material som motstår stora påfrestningar.

BioLook är tillverkade av exceptionellt tålig rotationsgjuten plast (polyeten) med metalldelar i rostfritt stål. De har den högsta lyftkapaciteten på marknaden. Det kraftfulla materialet motstår hårda nordiska väderförhållanden och temperaturväxlingar samt är vattentäta. Behållarna är även 100 % återvinningsbara!

 

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss!

 

Läs gärna vår guide!

Guide  Allt du behöver veta om underjordsbehållare Ladda ner