Möt Bioteria på Fastighetsmässan i Malmö!

Vi berättar om biotekniken som sänker kostnader och skonar miljön

För privata och offentliga fastighetsägare finns stora pengar att spara när fett bryts ner på plats med hjälp av biologiska metoder. Att tänka på miljön är inte längre en ekonomisk uppoffring – tvärtom!

Det genomgående temat för årets fastighetsmässa är effektiv och hållbar drift, nu och i framtiden. Hur kan man sänka kostnaderna och tjäna pengar på sina fastigheter på ett hållbart och miljövänligt vis? Landets mest inflytelserika fastighetsaktörer finns på plats för att besvara den och andra frågor som rör drift, underhåll, förvaltning och lönsamhet.

Jag vill registrera mig!

Bioteria är en samarbetspartner för snabbare samhällsomställning!

Offentliga aktörer inom stat, landsting och kommuner har en strategisk och aktiv roll i byggandet av det hållbara samhället. Detta sätter i sin tur press på näringslivets miljöteknikföretag att motsvara förväntningarna! Vi på Bioteria har bland annat hjälpt kommuner att biokonvertera hela sitt bestånd av fettavskiljare, avfallsutrymmen och ventilationssystem. Vi har gedigen erfarenhet av långvariga och hållbara samarbeten som lett till en konkret och påtaglig minskning av både koldioxidutsläpp och kostnader.

Läs mer om biokonvertering! Så här går det till