GOR BioSystem 20 år

GOR BioSystem – 20 år

Kunskapen att bryta ned fett med hjälp av bakterier är grunden till Bioterias existens. En stark drivkraft hos Bioterias grundare har alltid varit att kunskapen ska användas till att göra något gott. Och ganska snart insåg man att problem med fett i storköksmiljöer var i särklass en av de största utmaningarna för både verksamhetsutövaren, samhället och vår planet! Dock visade det sig att det krävdes mer än bara bakterier för att tekniken skulle fungera i praktiken. Det var den insikten som fick GOR BioSystem att ta form.

1995 fick GOR BioSystem för första gången se dagens ljus och redan året därpå registrerades första patentet. Det blev startskottet till en lång och framgångsrik resa. Sedan dess har systemet utvecklats, förbättrats och validerats och allt har skett i ett nära samarbete med Bioterias kunder.

Nu firar vi 20 år med GOR BioSystem. Och det finaste sättet för oss att fira det är att ge fler möjligheten att spara pengar och minska sin miljöpåverkan. För vår drivkraft är att vi tillsammans ska bygga en bättre värld.