fastighetsmässan

Fastighetsmässa i Göteborg 6-7 september

Nyfiken på hur bioteknik kan hjälpa dig spara pengar, miljö och driftproblem i storköksmiljö? Möt oss på Fastighetsmässan i Göteborg!

Fett ställer till med stora problem – det vet vi! Problem som faktiskt inte bara drabbar verksamheten i form av driftstörningar och höga kostnader, utan samhället i sin helhet – i form av igensatta ledningsnät, tunga transporter samt ökad användning av kemikalier och ozon.

Genom att bygga in rätt lösningar i fastigheten kan vi spara både pengar och miljö samtidigt som vi minskar risken för driftproblem.

Problemen med fett kan vi lösa med kunskap, teknik och biologi!

Vi vill sprida den kunskap vi byggt på oss med åren! Med hjälp av teknik och biologi kan vi bryta ner fettet direkt i fettavskiljaren. Vi kan bryta ner fettet i imkanalen från storköksventilationen och vi kan eliminera den otrevliga lukt som kommer från härsket fett i våra soprum. Resultatet? Du spar pengar för onödig sotning. Du minskar tömningsbehovet i fettavskiljaren och du får luktfria soprum utan att använda kyla eller ozon. 

Fördelarna med bioteknik är många. Jag hoppas vi träffas på Fastighetsmässan på Svenska Mässan i Göteborg så kan vi berätta mer!