Stora Skuggans Värdshus – Norra Djurgården

Produkter:

Stora Skuggans Värdshus hade tidigare ett kylt soprum, men reparationen av kylaggregatet skulle visa sig bli mycket kostsamt. Carola Magnusson, VD och grundare av företaget Carolas Eko, valde då istället att stänga av kylan och ersätta metoden med den biologiska lösningen ORS BioSystem.

Den tidigare fettavskiljaren i lokalen var belägen inomhus, där den tog plats och ofta skapade luktproblem. Hon anlitade Bioteria för att istället installera en markförlagd fettavskiljare utomhus – och kunde därmed omvandla den fria ytan till ett bageri. Bioterias fettavskiljare med GOR BioSystem reducerar mängden fett som ansamlas i tanken, vilket både minskar risken för luktproblem och dessutom kraftigt minskar behovet av tömning.

Eftersom Bioteria aldrig lämnar ett biosystem utan uppsikt efter en försäljning, kan hon även förlita sig på det drift- och underhållsprogram som garanterar regelbunden service och snabba åtgärder om några problem trots detta skulle uppstå.

Carolas Eko driver fyra restauranger, ett bageri och en brödbutik i Stockholm. Hennes passion för rena råvaror och hantverksmässig produktion ligger också bakom hennes starka engagemang för det ekologiska och hållbara.

Läs mer om den optimala platsen för en fettavskiljare här.