Stockholm New (Hus 01) och (Hus 04)

Produkter:

Stockholm New (Hus 01) är Stockholms nya landmärke! Med sina 27 våningar och 102 meter är byggnaden en av Stockholms högsta, och sätter påtaglig prägel stadens siluett – om man vänder blicken i riktning mot Globen.

Byggnaden kommer att erbjuda arbetsplatser för framtiden; ett flexibelt kontorshotell fyllt med ny teknik och anpassat för ett förändrat arbetsliv. Där kommer små och stora företag kunna välja mellan öppna kontorslandskap, coworking-spaces, enskilda rum eller aktivitetsbaserade ytor. Där kommer också att finnas en restaurang med takterrass och ett café.

Huset representerar i sig självt ett nytänkande: ny teknik och miljömedvetenhet har varit styrande för varje beslut. Hållbarhet är centralt. Kontoren är LEED miljöcertifierade med högsta betyg. Man har i linje med sina övriga ambitioner också valt bioteknik som metod för att hålla imkanalerna rena i storköksventilationen. I det angränsade huset, Stockholm New (Hus 4), finns ORS BioSystem, vår biologiska luktkontroll för avfallsrum. Det är vi stolta över!

Bioterias fettreducerande bioteknik är en biologisk metod som är effektiv mot fett, men både skonsam och ofarlig för miljö och personal. Läs mer här! Metoden är även mycket effektiv mot dålig lukt. Läs mer här!

Genom att utrusta kök med Bioterias specialanpassade kåpor med inbyggda biofilterhus (BioHOOD) kan filtren kontinuerligt behandlas. Det resulterar i effektivare filter och reducerar mängden fett som släpps vidare upp i imkanalen.