Gothia Towers Hotel – Göteborg

Produkter:

  • GOR BioSystem, biologiskt fettreduceringssystem i fettavskiljare, fettavskiljare
  • VENT BioSystem, biologiskt fettreduceringssystem för storköksventilation
  • ORS BioSystem, luktkontroll i avfallsrum

Gothia Towers är fyrstjärnigt hotell med 1200 rum och sviter samt 5 restauranger och barer, beläget i centrala Göteborg och i omedelbar närhet till Liseberg, Scandinavium och Ullevi. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan-koncernen, och tillsammans med Svenska Mässan utgör hotellet en av Europas största helintegrerade mötesplatser med cityläge. På den gemensamma, 41 000 kvm stora ytan finns förutom hotellet även mässhallar, spa, teater och butiker.

Svenska Mässan-koncernen strävar ständigt mot ökad hållbarhet och minskad miljöpåverkan. På Gothia Towers innebär åtagandet ett kontinuerligt arbete med att optimera fastigheterna, med avseende på allt från belysning, ventilation och uppvärmning till processer och beteenden. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att installera flera fett- och luktreducerande biosystem i byggnaden.

Idag är Gothia Towers det hittills största hotellet i Europa som miljöcertifierats enligt BREEAM. Utöver detta är hotellet även ISO-certifierat enligt 20121, en specifik ISO-certifiering för eventbranschen. 

Läs mer om Gothia Towers här!