Go Green under Black Week

Absolut – vi rider på Black Friday-vågen men istället för att bidra till ett en ökad konsumtion vill vi stimulera till hållbara miljöinvesteringar. Under Bioteria Green Week gör vi det ännu mer fördelaktigt för fastighetsbolag att minska sin klimatpåverkan.

Black Friday, Black Week och Cyber Monday är alla marknadsföringsjippon som skapats för att öka konsumtionstakten och kickstarta julhandeln.  Men i stället för att bidra till den redan starka konsumtionskulturen vill vi stimulera till hållbara miljöinvesteringar. Vi är övertygade om att framtidens gröna teknik kommer innebära lösningar för planetens miljöproblem. Och tekniken finns! Vi måste bara använda den! Därför känner vi ett ansvar att driva på processen så att den gröna tekniken implementeras.

Med Bioteria Green Week vill vi göra biotekniken ännu mer ekonomisk fördelaktig eftersom vi vet att varje fastighet som väljer bioteknik framför traditionell teknik kommer minska sitt klimatavtryck rejält. En av de mest påtagliga effekterna är minskade koldioxidutsläpp. Genom att investera i bioteknik kan fastighetsbolag kraftigt minska sin klimatpåverkan. En investering i bioteknik innebära även långsiktiga kostnadsbesparingar. Kostnaden för att lösa fett- och luktproblem med traditionella metoder står i direkt proportion till de allt mer otrygga kostnaderna för transport och energi. Kostnaden för Bioterias uppkopplade och smarta bioteknik är helt frikopplad från priset på energi- och råolja. Det innebär att vi vet vad vår lösning kommer att kosta om 5 år, vilket i sin tur innebär att vi kan trygga våra kunders oro för framtida kostnadsökningar.

Under Bioteria Green Week kommer alla våra bioteknologiska lösningar för fastigheter var kraftigt kostnadsreducerade. Det innebär att vi under en veckas tid gör biotekniken tillgänglig för alla.

Vi delar ut 100 bioterianska hållbarhetscheckar – säkerställ att du blir en av mottagarna

Under Bioteria Green Week, 20-25 nov 2023 delar vi ut 100 bioterianska hållbarhetscheckar. Varje check har ett värde på upp till 75% av investeringskostnaden. Checken kan ge ett hållbarhetsvärde som motsvarar en kraftig koldioxidminskning med upp till 20 ton CO2.

Dela på sociala medier

Tillsammans med våra kunder får vi samhällets kretslopp att flöda

Luleå kommun övergår till en hållbar fetthantering

För att komma ner till noll i klimatpåverkan till år 2040 har Luleå kommuns infrastruktur- och serviceförvaltning u […]

Läs mer

Runö Möten & Events skapar en hållbar mötesplats

En kort biltur från Åkersberga centrum, vid Näsuddens naturreservat norr om Stockholm, ligger Runö Möten & Even […]

Läs mer

Telge Fastigheter gör Södertälje till en mer hållbar kommun

I Södertälje bedrivs ett aktivt arbete för att förbättra kommunen inom hållbarhet och miljö. 2023 slutade Södert […]

Läs mer

Stora Skuggans Värdshus – restaurangen med ett riktigt kretsloppstänk

Ute vid Norra Djurgårdens grönskande parkområden ligger Stora Skuggans Värdshus. Här har Carola Magnusson i många […]

Läs mer

Senaste nytt inom Bioteria och utvecklingen av miljöteknik

Bioteria presenterar ett nytt varumärke

23.12.13

Charlotta Buch presentera bioteknik på Almedalen 2023

Bioteria lyfter det dolda fettproblemet på Almedalen

23.07.03

Bioteria förvärvar Rensa

Vi förvärvar Rensa Avskiljarteknik AB och Reningssystem AB – blir Nordens största aktör inom fastighetsnära avloppsteknik

23.06.08