Teknisk säljare VA

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik innebär lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort.

Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom mat- och fettavskiljning, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, tillverkning, installation, drift och underhåll. Som kunskapspartner håller vi även utbildningar och genomför inventeringar.

Vi erbjuder
Vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för vår personal att utvecklas tillsammans med oss. På Bioteria sätter vi medarbetaren i fokus. Vår personal är vår viktigaste tillgång vilket gör att vi investerar i vår personals välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Som teknisk säljare får du ett arbete där du varje dag får känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.  

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vår organisation med en teknisk säljare inriktad mot VA. I rollen ansvarar du för att sprida kunskapen om bioteknik i fettavskiljare samt bearbetar och utvecklar aktivt våra kundrelationer inom VA bolagen. Du arbetar i en konsultativ säljroll där du genom breda kontaktytor presenterar och säljer våra tjänster och produkter inom bland annat fettutbildningar, inventeringar och biologisk behandling av pumpstationer.

I rollen som teknisk säljare har du ett nära samarbete med säljorganisationen och får teknisk support av produktchefer och specialister. Du utgår från vårt kontor i Täby och planerar självständigt hur du på bästa sätt planerar in dina resor i Sverige, som blir ditt distrikt.

Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk säljare hos oss, ser vi att du har tidigare erfarenhet av, och kunskap om VA-teknik. Kanske har du din bakgrund som VA- eller processingenjör och vill nu med din tekniska förståelse jobba med frågorna i en mer säljinriktad roll och presentera våra tjänster och lösningar. Du har förståelse för de riktlinjer och regelverk som gäller inom området och kan vara rådgivande ut mot våra kunder. 

Vidare ser vi att du:

  • är kommunikativ, förtroendeingivande och knyter starka kundkontakter
  • är självgående, strukturerad och driver dina processer framåt
  • trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och möta kunden ute på fältet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska
  • har B-körkort.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Malou Magnusson, 0707-588745på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Dela på sociala medier

Ansök nu

Känns denna tjänst som något för dig? Fyll då i formuläret och bifoga ditt personliga brev och ditt CV. Vi ser fram emot att höra från dig!

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: