CFO

Vi är övertygade om att framtidens gröna teknik kommer att innebära lösningar för planetens miljöproblem. Som CFO kommer du att ha en nyckelroll inom Bioterias verksamhet och tillsammans med VD och övriga i ledningen ansvara för den fortsatta expansionsresan. Bioteria omsätter idag ca 150 msek och ser stora tillväxtmöjligheter kommande år – utifrån primärt organisk tillväxt både i Sverige och genom etablering på nya marknader.

Vi söker en erfaren, professionell person med strategiskt affärsansvar och som har förmågan att kunna ansvara över alla områden inom ekonomi, rapportering, analys och övrig administrativ verksamhet inom bolaget. Du kommer att ingå i cirkelrådet (ledningsgrupp) och ha en avgörande roll både vad det gäller strategiskt beslutsfattande och i den dagliga verksamheten. Rollen är belägen i Arninge och du rapporterar till VD.

Arbetsbeskrivning:


  • Helhetsansvar för redovisning och rapportering med 2 direktrapporterande.
  • Operativt deltagande och styrande samt stöd till affärsfunktioner för att öka ekonomisk medvetenhet och driva resultat.
  • Driva controllerarbete utifrån målet att säkerställa faktabaserade beslut. 

  • Del i cirkelrådet (ledningsgrupp) och nära samarbete med VD och övriga i cirkelrådet.
  • Rapportering till VD, styrelse, ägare och banker.

Profilbeskrivning:


Vi söker dig som minst har:

  • En akademisk examen i ekonomi / redovisning / företagsekonomi och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet

  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från bolag i expansionsfas med stark tillväxttakt.  
  • Ledarskapsförmåga.
  • Duktig kommunikatör och relationsbyggare. 

  • Erfarenhet av systemimplementering och processeffektivisering.

För att trivas och lyckas på Bioteria i rollen som CFO är det viktigt att du har en stark analytisk förmåga, arbetar strukturerat med en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i deras roll utifrån verksamhetens behov.  Du är trygg i dig själv samtidigt som du är nyfiken med ett skarpt öga för att se utvecklingsmöjligheter och omvandla strategiska planer till faktiska handlingar. Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, samarbeta för att komma på kreativa lösningar och har kraften att driva igenom dessa självständigt.

Om Bioteria:

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik kommer att innebära lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort. 
Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom fettavskiljning, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, tillverkning, installation, drift och underhåll.

Ansökningar hanteras av Finance Recruitment och frågor besvaras av Caroline Svensson.
Hennes uppgifter finns via länken nedan.

Caroline Svensson
caroline.svensson@financerecruitment.se
072 250 06 97

Dela på sociala medier